Om

Om Livs- og engleguiden

Livs- og engleguiden er grundlagt og ejet af Joan Krøyer Petersen

Du bliver mødt empatisk og med stor erfaring i at arbejde med mennesker.
Dette er både min passion, og det jeg har erfaring med og er allerbedst til.
Jeg arbejder med afsæt i mit psykologiske teoretisk fundament, og inddrager derudover energiarbejder, når det giver mening og hjælpsomt i din udviklingsproces.

Mennesket bag Livs- og engleguiden:

Du bliver guidet af et empatisk, omsorgsfuldt, varmt og lyttende menneske.
Privat: Jeg er født i 1977 på Lolland. Jeg er vokset op på Lolland i en lille dejlig by, der hedder Nysted. Senere boede jeg et par år i Nykøbing Falster, hvorefter jeg i 1999 flyttede til Søborg sammen med min kæreste. I 2003 blev kæresten og jeg gift i Søborg Kirke, og nød en skøn bryllupsfest ved Bagsværd sø. I starten af 2005 flyttede vi til Hjortespring i Herlev, med masser af dejlig natur, og dette blev også året, hvor vi fik vores søn. I 2009 kom vores datter til verden. Vi nyder stadig livet i Herlev, alle 4.

Jeg er et meget kreativt menneske, der nyder at være i skabende processer. Jeg nyder eksempelvis tiden når jeg helt intuitivt maler malerier eller når der bages vilde kager til børnenes fødselsdage og andre arrangementer…
Dette er også den tilgang jeg har til de mennesker jeg møder på min vej, både privat og som Livs- og engleguiden. En nysgerrighed, varme og empati, hvor jeg mærke mennesker – og via min psykologiske faglighed, min spiritualitet og kontakt til englene, skaber nærvær og positive relationer, samt kan guide skønne mennesker og NYDER at kunne det.

Jeg rådgiver altid ud fra der, hvor du er i dit liv og der, hvor du ønsker at bevæge dig hen.
Jeg gør dette fordomsfrit og med afsæt i, at alle altid gør det allerbedste de kan, med det de har med sig lige nu.
Vi er altid på den bedst mulige måde i verden, og gør det så godt som vi kan.
Nogle gange har vi ønsket om at leve endnu mere ud fra det der gør os glade og gør os godt. –  det er netop denne proces jeg kan hjælpe dig med.
Glæder mig til at guide dig i din personlige rejse!

Livs- og engleguiden, uddannelser og erfaring:

Uddannelser:

Pædagog, og cand.pæd.pæd.psyk. (Kandidat i Pædagogisk Psykologi)

Jeg har igennem disse uddannelser stor indsigt i læringsteori, børn og unges udvikling, menneskers udviklingsprocesser og udviklingszoner og forskellige psykologiske teoriretninger, som kan anvendes i guidningen af dig, tilpasses dig, så du får mest muligt ud af dit forløb.
Mit psykologisk ståsted er udsprunget af den kritiske psykologi, hvor jeg tager afsæt i, at al udvikling sker der, hvor mennesker har motivation og et ønske om at udvikle sig. Udvikling sker når det giver mening og helt afgørende, med afsæt i lige præcist det mennesker, der skal arbejde og gennemgå en udvikling. Der er derfor jeg arbejder med afsæt i netop der, hvor du er og der, hvor du ønsker at bevæge dig hen. Jeg rådgiver og guider dig selvfølgeligt, så denne proces bliver så let og positiv som overhovedet muligt.

Erfaring:

De sidste år har jeg hjulpet skønne sjæle igennem Livs- og engleguiden.

Før dette har jeg arbejdsmæssigt arbejdet som visitator, kontaktperson og rådgiver for voksne mennesker berørt af seksuelle overgreb i opvæksten, og tidligere som blandt andet pædagog og souschef på en døgninstitution for psykisk syge unge.

Jeg kan derfor guide dig ud fra min store erfaring og viden om eksempelvis børn, læring, udvikling og forældrerollen. Jeg har også stor erfaring med at arbejde med sårbare mennesker, støttende og samtidig at guide dem på vej videre i deres liv. Denne store menneskelig indsigt, empati, respekt og accept af alle mennesker, gør at jeg kan møde DIG, lige der hvor du er.

Udover uddannelser og arbejdserfaring, har jeg altid engageret mig personligt. Det har været som bestyrelsesnæstformand i børnene institution, forældrerødder repræsentant i skolen, holdleder for børnenes sportshold, medlem af ungdomsspillerudvalget i badmintonklubben, og i det hele taget givet en hjælpende hånd, når der er brug for det. Dette er udtryk for min tilgang til verden i det hele taget, at det bliver bedre for os alle, hvis vi hjælper hinanden så godt vi kan.

Engleenergien bag Livs- og engleguiden:

Jeg har altid arbejdet med engle og engleenergier. Inden for de senere år, har jeg dog arbejdet meget mere bevidst med disse energier, og inddraget det i mit psykologiske arbejde. Jeg har endvidere deltaget i flere kurser.

Hvad er engleenergi?

Der findes mange forskellige ord og beskrivelser af engle, engleenergi med flere. Jeg anvender ordet engleenergi som beskrivelse af den energi, der omgiver os alle, den energi som udspringer af englene og deres store ønske om at hjælpe, guide og støtte os mennesker. Englene har særligt et stort ønske om, at vi mennesker lever ud fra det vi mærker er rigtigt for os. Når vi mærker efter, mærker vores hjertes ønsker, følger vores intuition, er det egentlig vores sjæl og dens formål vi mærker. Det er englene, der kan formidle og ´oversætte´ – så vi i samarbejdet med dem bliver i stand til at mærke vores sjæl, og særligt at vi lærer at leve ud fra dem vi er.

Englene arbejder sammen med mennesker, men er udenfor tid og sted. Derfor kan vi altid kontakte og få hjælp af englene, og ingen ting er for små til at vi kan bede englene om hjælp til dem. Ved at samarbejde med vores personlig engleteam, er vi aldrig alene når vi skal arbejde med os selv, hvilket kan være lettene, eksempelvis når vi arbejder med de vanskelige ting i livet.
Det er sådan, at vi hver især har et team af engle, som er tilknyttet os og guider os i vores liv. Dette team fungerer også som vores ´oversætter´ i forhold til eksempelvis ærkeengle. De færreste kan kommunikere direkte med alle engle, men ved at arbejde med vores personlige engleteam, kan vi kommunikere og samarbejde med dem. Da vi alle har vores frie vilje, kan englene dog ikke fuldt ud samarbejde med os, før vi har bedt dem om det. Dette kan jeg hjælpe dig med at gøre, da det er så meget lettere at samarbejde med englene i udviklingsprocesser end at gå igennem dem alene.

Min personlige udviklingsproces med engleenergi:

Det at arbejde med engle og engleenergier har været en udviklingsproces for mig.
Som barn og ung har jeg arbejdet med energierne, men i det stille og hos mig selv. Selv som voksen har dette arbejde været en stille og til tider en ´skjult´ del af mig. Det er en stor del af den jeg er, og selvom det er en del, der ind i mellem har været vanskeligt at få ´talt højt om´, så vælger jeg nu at stå i mit lys, formidle og arbejde åbent sammen med englene.
Så når du selv går i din udviklingsproces med mig som guide, hvor du skal mærke hvem du er, hvor du gerne vil hen og skal stå ved den i er, helt ind i sjælen, ved jeg hvordan det kan føles. Det kan handle om både store og små udviklingsprocesser, men helt afgørende er, at du begynder at leve dit liv ud fra den du er og det der gør dig glad.

Føler mig taknemlig for og privilegeret over, at du vil lade mig være din guide i denne proces.

fotograf vibeke bork 9687